Benvinguts a l'espai reservat per a 3r d'ESO!

 

Si observes el menú de l'esquerra podràs fer-te una idea ràpida de com està estructurat el contingut.

 

En primer lloc tens els CRITERIS DE QUALIFICACIÓ. Llig-te'ls atentament ja que és important que els tingues presents a l'hora de planificar el treball de l'assignatura. Saber què s'espera de tu, t'estalviarà sorpreses desagradables.

 

En l'apartat de DEURES tindràs informació actualitzada de les tasques que s'han de fer a casa i quin dia en farem la correcció a classe. Ara ja no tens excusa si falles algun dia a classe!

 

En l'apartat de DATES DE CONTROLS i TREBALLS trobaràs les dates en què s'ha de realitzar un control o entregar un treball així com la data en què se t'ha donat la nota (que, recorda, has d'anotar a l'agenda en l'apartat reservat a tal fi).

 

En l'apartat EXPOSICIÓ DE TREBALLS mostrarem aquells treballs que anem realitzant al llarg del curs (de vegades penjarem els de tota la classe, altres sols uns quants que destaquen per la seua qualitat, ...).

 

 

Finalment i, ordenat pels temes del llibre de text, trobaràs un seguiment de les diferents seccions del tema que poden incloure des de consells, ampliacions i aclariments de la teoria com també exercicis de reforç i/o ampliació.

 

Tot està pensat per ajudar-te i facilitar-te l'aprenentatge del valencià així que si tens algun dubte o alguna idea que puga millorar la web, no dubtes a comentar-li-la a la teua professora.

 

I ara, ànim i ... MÀQUINA AVANT!