*********DEURES d'ESTIU*******

 

Aquest any, en l’assignatura de Valencià: llengua i literatura de 3r d’ESO, no hem vist a classe els conceptes referits a la sintaxi de la llengua. Aquest apartat teòric és comú a les assignatures de Llengua Valenciana i de Lengua Castellana i, per tal d’evitar repeticions que sovint maregen l’alumnat, hem optat per donar aquests conceptes només en l’assignatura de Lengua Castellana.

No obstant això, convé que en les vacances d’estiu, s’aprofite el material didàctic que hi ha sobre aquesta qüestió al llibre de text de Valencià. Això ens permetrà fer un repàs a tot allò que han aprés en Castellà i reforçar els mateixos conceptes en una llengua diferent.

S’han de presentar a principi curs: (s’han de fer en una llibreta o en fulls solts que aniran en una funda de plàstic). Els exercicis es faran per TEMES i, tot i que no cal copiar l’ordre, sí que s’haurà d’especificar el número de l’exercici i la pàgina del llibre on es troba.

VOLUM I

Exercici 26 de la pàgina 19

Exercicis 28 i 29 de la pàgina 20

VOLUM II

Exercicis 20, 21 i 22 de la pàgina 43

Exercici 23 de la pàgina 44

Exercicis 23, 24, 25 i 26 de la pàgina 68

Exercici 13 de la pàgina 91

Exercicis 15 i 16 (reduïts) de la pàg. 92


Les pàgines de teoria així com els exercicis del llibre de text estan escanejatsa la web per tal que aquells que pertanyen a Xarxa Llibres puguen fer-los. La solució als exercicis estarà penjada a la pàgina web per tal que es puguen autocorregir. Convé anar anotant-se els dubtes que vagen sorgint mentre es fan per tal de poder-los resoldre a principi de curs.

 

BON ESTIU!

Exercicis gramàtica estiu 3r ESO
Exercicis gramàtica estiu 3r ESO.pdf
Documento Adobe Acrobat 482.2 KB
Fulls escanejats del llibre de text
Exercicis estiu 3r ESO.pdf
Documento Adobe Acrobat 699.6 KB
Solucionari dels deures d'estiu de 3r
Solucionari dels deures d'estiu de 3r ES
Documento Adobe Acrobat 955.0 KB