Benvinguts a l'espai reservat per a 1r d'ESO!

 

Si observes el menú de l'esquerra podràs fer-te una idea ràpida de com està estructurat el contingut.

 

En primer lloc tens els CRITERIS DE QUALIFICACIÓ. Llig-te'ls atentament ja que és important que els tingues presents a l'hora de planificar el treball de l'assignatura. Saber què s'espera de tu, t'estalviarà sorpreses desagradables.

 

En l'apartat de DEURES tindràs informació actualitzada de les tasques que s'han de fer a casa i quin dia en farem la correcció a classe. Ara ja no tens excusa si falles algun dia a classe!

 

En l'apartat de DATES DE CONTROLS i TREBALLS trobaràs les dates en què s'ha de realitzar un control o entregar un treball així com la data en què se t'ha donat la nota (que, recorda, has d'anotar a l'agenda en l'apartat reservat a tal fi).

 

Finalment i, ordenat pels temes del llibre de text, trobaràs un seguiment de les diferents seccions del tema que poden incloure des de consells, ampliacions i aclariments de la teoria com també exercicis de reforç i/o ampliació.

 

Tot està pensat per ajudar-te i facilitar-te l'aprenentatge del valencià així que si tens algun dubte o alguna idea que puga millorar la web, no dubtes a comentar-li-la a la teua professora.

 

I ara, ànim i ... MÀQUINA AVANT!